Gurmánské drobnosti
03.10.2015 20:10
Už to bude rok, co byl u Žikovského tunelu v Karlíně otevřen stylový „Hostinec u tunelu.“ Bohužel až nyní mě sem zavál ani ne tak vítr, jako chuť na něco dobrého, českého a poctivého.
Tolik jsem si přála, abych nebyla zklamaná a hostinec alespoň částečně naplnil má očekávání.
Nestalo se tak....
06.09.2015 13:22
Ještě než jsem se v sobotu vydala na jednu z nejlepších letošních akcí pro milovníky dobrého jídla – Food parade, dala jsem si zahřívací kolo v podobě pátečního Gurmet festivalu vůně Asie. Na malém prostoru před obchodním centrem Arkády na Pankráci, se odehrála zdařilá prezentace vietnamské,...
30.08.2015 15:49
Spolu s končícím létem nastává čas podzimních gurmánských akcí. Zatímco během léta mohli pražští gurmeti lenošit a výletit a moc jim toho neuteklo, s koncem prázdnin je na čase zakotvit v Praze – bude to totiž stát za to :)
Vše odstartovalo poslední srpnový víkend a to rovnou dvěma akcemi –...
01.08.2015 20:43
Páteční večer, za sebou jsme měli večeři v restauraci T-anker. Na nebi ani mráček, příjemné teplo, tak proč si nevyrazit na příjemnou procházku po náplavce. Jestli jste si mysleli, že náplavka u Vltavy je klidné místo, kde budete moci v páteční večer krmit labutě, spletli jste se, a je to sakra...
26.07.2015 22:14
Pokud rádi chodíte na kávu do Tchiba, zaujmou vás dvě novinky a to Ledové Frappé a Ledové Latte, obě za 49 korun. Proč je v horkých dnech nevyzkoušet? Já jsem své espresso vyměnila za ledové latté a pochutnala jsem si :)
26.07.2015 11:41
Jednu z nejlepších zmrzlin v Praze si můžete dát v Angelatu v Rytířské. V nabídce jsou kromě klasických příchutí i méně obvyklé jako například parmazánová, cookies nebo máta. My jsme z klasických zvolili vanilku a čokoládu, obě byly výborné. Z netradiční kombinace jsem vyzkoušela jahody s bazalkou,...
26.07.2015 00:00
Pokud se chystáte na výlet do Hradce Králové, nesmíte minout čokoládovnu Jordi's chocolate. Ta se nachází přímo v centru města, v jedné z uliček vedoucích k Velkému náměstí. Malá čokoládová manufaktura vznikla v roce 2012 a řídí se heslem "od kakaového bobu po tabulku". V čokoládovém obchůdku...